over Touch & Balance - Touch & Balance

Tags: natuurgeneeskunde tactiel stimulering massage willfred de ligny emmy de ligny emmy de ligney-jansen paramedisch school of touch bedrijfsmassage natuurgeneeskundige praktijk tai chi coaching stoelmassage touchpro

over Touch & Balance

Touch&Balance is opgericht door Willfred de Ligny en Emmy de Ligny-Jansen. Ze werken beiden als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en coach.

Door de opgedane kennis op hbo-niveau en ervaringsdeskundigheid zijn ze in staat andere mensen te behandelen en te begeleiden. Ook de jarenlange werkervaring van Willfred als teamleider bij Buro Slachtofferhulp en Emmy als sociaal pedagogische hulpverlener, verpleegkundige en groepshoofd draagt bij aan een sterke basis.

Als natuurgeneeskundig therapeut zijn ze nooit uitgeleerd en blijven ze bij- en nascholingen in verschillende werkvormen volgen.

Willfred en Emmy zijn beiden mensen die vanuit een positieve instelling, humor en een holistische visie leven en werken. Het ondersteunen van mensen om balans te hervinden in hun leven en gezondheid heeft bij beiden altijd een grote rol gespeeld.
Met veel overgave runnen ze samen het bedrijf. Professionaliteit, kwaliteit, betrokkenheid, respect en aandacht zijn belangrijke onderdelen in hun werkwijze en houding.

De naam van het bedrijf was voorheen VOF School of Touch voor Praktijk, Bedrijfsmassage en Opleiding.

Doordat we het opleidingscentrum hebben losgekoppeld van de praktijk en de naam School of Touch meer hoort bij het opleidingscentrum, heeft de praktijk de naam Touch&Balance gekregen, die uit vier onderdelen bestaat.

- Touch&Balance Natuurgeneeskundige Praktijk

- Touch&Balance Massage

- Touch&Balance Bedrijfsmassage en Tai Chi

- Touch&Balance Coaching

Willfred en Emmy zijn ook erkende docenten in de aanrakingsmethode Tactiel Stimulering.

Wilt u meer weten over School of Touch Opleiding zie www.schooloftouch.nl


Motto van Willfred & Emmy: Onze handen dragen bij aan een betere maatschappij!

Willfred de Ligny

 

Emmy de Ligny-Jansen

linkedin.jpg   fb.jpg

© Touch & Balance | ontwerp en realisatie Rupz | Inloggen beheerder