stoelmassage - Touch & Balance

Tags:

stoelmassage

Stoelmassage werkt vooral preventief om klachten te voorkomen en herstellend om bestaande klachten te verlichten. Het is geschikt voor mensen die last hebben van verhoogde spierspanning en verkrampte lichaamshouding. Vaak ontstaan deze klachten door te lang in een zelfde werkhouding te zitten of te staan met daarbij steeds herhalende bewegingen.

Vooroverleunend op een speciaal voor dit doel ontwikkelde ergonomisch vormgegeven stoel ontvangt de cliënt opeenvolgend een combinatie van technieken waarbij door knedingen, strijkingen en werken met drukpunten achtereenvolgens schouders, armen, handen, onderrug, nek en hoofd worden gestimuleerd. Bij de behandeling houdt men gewoon de kleding aan; er komt geen olie bij aan te pas.

Door de toegepaste technieken wordt de te hoge spierspanning doorbroken en de doorbloeding verbeterd. Afvalstoffen uit de spieren kunnen zodoende gemakkelijker worden afgevoerd en opname van voedingsstoffen en zuurstof worden verbeterd.

De massage heeft ook een opbouwend effect; regelmatige behandeling versterkt het immuunsysteem.

Touch&Balance werkt ook met stoelmassage in bedrijven, bij teamdagen, evenementen, festivals of congressen. Zie hiervoor Touch&Balance Bedrijfsmassage

linkedin.jpg   fb.jpg

© Touch & Balance | ontwerp en realisatie Rupz | Inloggen beheerder