endermologie - Touch & Balance

Tags:

endermologie

 
 
 

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage voor mannen en vrouwen. De behandeling bevordert de doorbloeding van de huid, stimuleert de afvoer van lymfevocht en vetcellen en verzacht verhard (litteken)weefsel.

De behandeling is ontspannend en verbetert de contouren van uw lichaam. Veelvuldig ingezet als ondersteuning bij het volgen van een dieet om huidverslapping te voorkomen.

Endermologie wordt succesvol toegepast bij:

  • huidverslapping
  • vastzittende vetophopingen
  • littekens door trauma
  • zwangerschapsstriemen

Behandeling

Endermologie is een intensieve bindweefselmassage met behulp van een LPG-apparaat. De cilinders van dit apparaat pakken een huidplooi op en rollen deze in langzame en regelmatige bewegingen af. Hierdoor worden de huid, de onderhuid en het onderliggende bindweefsel stevig maar pijnloos gemasseerd. Het is een soort huidgymnastiek die de structuur van het bindweefsel verbetert, de doorbloeding bevordert en de afvoer van lymfevocht en daarmee afvalstoffen stimuleert. Het zet een natuurlijk proces in gang waarbij vetophopingen worden afgebroken en de huid gezond en sterk wordt.

Tijdens de behandeling wordt een ‘bodysuit’ gedragen. Hierdoor glijden de cilinders beter over het lichaam en wordt de huid beschermd.

Resultaat

Vet- en vochtophopingen nemen af en de bindweefselstructuur verbetert. De vorming van elastinevezels en collageenvezels wordt gestimuleerd waardoor de huid steviger, soepeler, gladder en gezonder wordt.

Voor de behandeling is geen verwijzing nodig.


Vergoeding afhankelijk van voorwaarden zorgverzekering

 

Nu 40% korting op gezichts- lichaamsbehandeling!

Ben je aan het lijnen en wil je strak in je vel blijven zitten? Verbetering van je sinaasappelhuid? Geen zin in plastische chirurgie maar wel behoefte om de huid van je gezicht flink te verbeteren?

 

Van 23 april tot 23 juni krijg je bij Touch & Balance maar liefst 40% korting op een gezichts- en lichaamsbehandeling. 

Je betaalt slechts € 22,50 per half uur!  (ook deelbehandelingen zijn mogelijk)

Bel voor een afspraak met Willfred: tel nr.: 06-45092663, stuur een mail naar [email protected]

 

 

linkedin.jpg   fb.jpg

© Touch & Balance | ontwerp en realisatie Rupz | Inloggen beheerder